Filsø kort

Filsø – kort på Krak

Filsø blev gendannet i 2012 og områdets natur har siden været i hastig udvikling. Ved søen er der flere ruter, som varierer fra 1–6 km retur. Start f.eks.

Filsø – 15068 Vandrekort SMÅ KORT.indd

15068 Vandrekort SMÅ KORT.indd

I oktober blev søen indviet og kort tid efter stod Filsø genetableret. Søens størrelse er cirka 915 hektar. I søen er der fugleøer og du kan vandre og cykle …

Fortællingen om Filsø – Naturpark Vesterhavet

Fortællingen om Filsø – Naturpark Vesterhavet

Filsø ved den jyske vestkyst mellem Ringkøbing Fjord og Vadehavet er et 2.308 ha stort naturområde. Her blev 915 ha lavvandet sø genskabt i 2012, i dag Jyllands …

Filsø – Aage V. Jensens Fonde

Filsø – Aage V. Jensens Fonde

Filsø er et 2308ha stort naturområde ved Jyllands vestkyst mellem Ringkøbing … bl.a. findes der kort med oversigt over stier og fugletårne i området.

Filsø – Dansk Ornitologisk Forening

Filsø

Kort over Filsø ca 1840. Bemærkning, Fotokopi på tyk pap. Periode, 1830 – 1840. Materiale, 1 cm kort. Se på kort. Type, Sogn (1000-2050).

Filsø – en vestjysk kæmpesø genopstår – Danarige.dk

Filsø – en vestjysk kæmpesø genopstår

Filsø rummer fantastiske fortællinger om gamle dage og søen har et spændende dyreliv. … Filsø. Vis på kort. Rutevejledning. Se billeder.

En naturgenopretningsanstrengelse af de helt store har genskabt Filsø efter halvandet århundrede som drænet landbrugsjord …

Filsø – Realdania

Filsø

Efter i en lang årrække at have været drænet og opdyrket er Filsø blevet genskabt som et naturområde til gavn for dyreliv og ikke mindst de mange besøgende i området. I et samarbejde med Aage V. Jensens Fonde er der blevet etableret ankomstfaciliteter, der står mål med områdets spektakulære naturkvaliteter.

Kort over Filsø – Arkiv.dk

arkiv.dk | Kort over Filsø

Kort over Filsø ca. 1840Kort over Filsø ca 1840 Fotograf: Ukendt (Blaabjerg lokalhistorisk Arkiv)

Filsø | Natur med dyr, planter og historie – VisitVesterhavet

Filsø | Natur med dyr, planter og historie

Besøg en af Danmarks største søer og oplev den vestjyske natur. Filsø rummer fantastiske fortællinger om gamle dage og søen har et spændende dyreliv.

Keywords: filsø kort